article

Despre Noi


Depozit 
central Lucas Tulcea
 Depozitul central, Tulcea
 Workshop 
arta decorativa
 Workshop arta decorativa
Targ intalnire 
furnizori Frankfurt
Intalnire cu furnizorii, Frankfurt
Lucas impex este principalul importator si distribuitor de materiale si echipamente pentru arta in Romania. De-a lungul celor peste 15 ani de activitate am avut ca scop dezvoltarea acestei activitati specifice de comert, facand accesibila pietii de profil o gama cat mai larga de materiale si sprijinind diverse proiecte afiliate acestui sector.De-a lungul prezentei noastre active in acest sector, am reusit sa cream pe intreg teritoriul tarii o retea de distributie ce cuprinde peste 60 de magazine de specialitate cu care colaboram si prin intermediul carora comunicam cu artistii sau amatorii de frumos. Colaboram cu peste 30 de producatori din Europa, SUA, Australia si Asia, asigurandu-ne in permanenta ca livram ceea ce consumatorii au nevoie: calitate si renume.Incercam sa sprijinim prin oferta de produse, suport tehnic si comunicare creatorii de frumos indiferent de pregatire, experienta sau abilitati. Dorim ca valori precum incredere, valoare si inovatie sa reprezinte baza activitatii noastre.Incercam sa oferim clientilor nostri tot suportul de care au nevoie indiferent de marimea lor, intrucat pentru noi conteaza fiecare partener.Pentru ca respectam sectorul artistic si pentru ca avem incredere in promotorii ei – artistii de toate varstele, Lucas continua sa sprijine actiuni precum tabere pentru elevi si studenti, concursuri de arta sau expozitii nationale si internationale.
Istoric
Scurta retrospectiva a activitatii Lucas, incepand cu startul temerar ca primul importator si distribuitor de materiale pentru arta in Romania.
Dezvoltare
Prezentare a activitatilor in sprijinul artistilor sau a celor interesati de artele plastice: tabere de creatie, workshopuri si sprijin tehnic oferit din partea echipei Lucas
Profil companie
Date statistice cu privire la profilul companiei Lucas impex - cel mai important importator si distribuitor de materiale pentru arta si hobby.